fbpx
Rep your city — Rep yourself
Nijmegen
Coming This Summer
Groningen
Coming Soon

Rep your city — Rep yourself

Wij vinden dat je trots mag zijn op de stad waar je vandaan komt. De plek waar je vandaan komt, heeft je tenslotte gemaakt tot de persoon die je nu bent. Wij richten ons op de kleinere steden, die vaak ondergerepresenteerd zijn in de mainstream mode. Met onze T-shirts kun je voortaan overal ter wereld laten zien waar je voor staat. Rep your city, rep yourself.

Lookbook

Foto’s door Sanne Wevers
www.sannewevers.nl
Rep your city. Rep yourself.
Cité Clothing is a unique urban fashion brand that focuses on men from smaller cities. Our T-shirts with interchangeable patches and a minimalistic design enable you to represent your city wherever you go.
Lees meer
Cité x Arnhem
Het T-shirt van Arnhem, met op de rug een minimalistisch ontwerp van het Musis Sacrum en op de voorkant het logo. Nu te koop in onze webshop.
Bekijk product
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein