fbpx

Cité x Sjors Dulos

In het teken van de nieuwe Cité X Arnhem-producten die er aankomen, richten we ons op bewoners uit Arnhem en omstreken. Deze week interviewen we voetbaltrainer en ondernemer Sjors Dulos. Sjors is geboren en getogen in Driel en omdat dit dorp grenst aan Arnhem, is hij vaak te vinden in de Gelderse hoofdstad.

Sjors:

Arnhem is mijn nummer één stad, ook al studeer ik op dit moment in Nijmegen. Arnhem is voor mij goed bereikbaar, knus, gezellig en vooral overzichtelijk. In het centrum kun je goed winkelen en er zijn gezellige pleinen met eettentjes en restaurants om wat te eten of te drinken.

Sinds mijn vijftiende ben ik actief als jeugd- en seniorentrainer bij RKSV Driel. Daarnaast heb ik allerlei stages en werkzaamheden verricht voor onder andere PSV, VVV en FC Den Bosch. Nu ben ik actief bij SC Bemmel. Het trainerschap geeft mij plezier en zorgt ervoor dat ik me als persoon kan ontwikkelen. Tijdens mijn schooltijd op de HAN heb ik mij het meest ontwikkeld als ondernemer. Ik runde een kledinglijn en heb een platform opgezet voor voetbaltrainers: TrainersPlatform.

Ik merkte namelijk dat er nog wekelijks jeugdspelers op de velden staan die niet altijd leuke, leerzame en uitdagende trainingen krijgen voorgeschoteld, omdat trainers of ouders onvoldoende weten hoe zij een training kunnen vormgeven. Met TrainersPlatform biedt ik trainers en ouders de mogelijkheid tot leuke, leerzame en uitdagende oefenstof met gedetailleerde uitleg en een visuele weergave. Daarnaast biedt het platform nog andere extra’s, waarmee ik hoop te bereiken dat er in heel Nederland leukere, leerzamere en uitdagendere trainingen gegeven worden.

Wil je meer te weten komen over TrainersPlatform? Hou het platform dan via de volgende media outlets in de gaten:

www.trainersplatform.org

www.facebook.com/trainersplatformnl

www.instagram.nl/trainersplatformnl

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein