fbpx

Cité x Ron Link

In Cité x Rep Yourself komen, in het teken van ons CITÉ X NIJMEGEN-shirt, wekelijks Nijmegenaren aan bod om te vertellen over wat Nijmegen zo speciaal maakt en wat de stad voor hen betekent.

In deze editie van Rep Yourself staat Ron Link centraal. De in Nijmegen geboren en getogen zanger en acteur is onder andere bekend van de musical Tarzan en deed in het verleden ook mee aan Idols.

Ron:

Hier is het allemaal begonnen, Nijmegen. Dit is mijn geboortestad. Zowel mijn familie als mijn vrienden wonen hier nog steeds. Wat kan ik me het allemaal nog goed herinneren, dat ik samen met mijn tweelingbroer, als puber, de stad ging ontdekken. Als ik aan Nijmegen denk, dan denk ik aan thuis. Mijn eerste zangles, mijn eerste optreden, mijn eerste publiek.

In 2007 verhuisde ik naar Den Haag voor de musical Tarzan, maar sinds 2016 woon in weer in Nijmegen, omdat ik de oudste stad van Nederland gewoon te erg miste. Voorlopig zal ik hier nog lekker blijven wonen.

Vandaag de dag is Ron Link te boeken als allround zanger en verzorgt hij op aanvraag verschillende tape-acts door het hele land. Neem voor meer informatie contact op met Ron Link via info@ronlink.nl of bekijk één van zijn social media-kanalen:

www.facebook.com/ronlinknl
www.instagram.com/ronlinknl

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein