fbpx

Cité x Merel Jansen

Nadat we bij de launch van CITÉ X ARNHEM verschillende Arnhemmers hebben geïnterviewd, is het nu de beurt aan bewoners van Nijmegen. Wekelijks zullen verschillende Nijmegenaren aan bod komen om te vertellen over wat Nijmegen zo speciaal maakt en wat de stad voor hen betekent.

Deze week is het de beurt aan Merel Jansen. Hoewel ze eigenlijk uit Valburg komt, is ze regelmatig te vinden in Nijmegen.

Merel:

Nijmegen is de stad waar ik geboren ben en waar mijn familie vandaan komt. Ik ben nog iedere week in Nijmegen te vinden, vanwege de opleiding tot pedicure die ik er volg. Ik ben niet opgegroeid in Nijmegen, maar in Valburg, een klein dorp in de buurt. Daar heb ik ook mijn eigen schoonheidssalon, die binnenkort gaat uitbreiden.

Als ik denk aan Nijmegen, dan denk ik aan de mooie monumenten die de stad rijk is. Het historisch stadhuis uit de zestiende eeuw en de Barbarossa-ruïne in het Valkhof bijvoorbeeld. Nijmegen is ook de stad van de Vierdaagse, van de Zevenheuvelenloop, van Bourgondisch genieten en van de vele studenten. Het is een ontzettend mooie stad voor cultuursnuivers, maar ook voor wie van natuur houdt is hier in de buurt veel te vinden. De stad leeft door de vele studenten. Nijmegen heeft veel leuke festivals, restaurants en cafés. Mijn favoriete hotspots zijn Down Town, Tati, Kattencafé Balthazar en de Blonde Pater. Het is zeker de moeite waard om bij een van deze cafés te gaan lunchen.

Wil je meer weten over Merels schoonheidssalon? Neem gerust een kijkje op de website www.momentzmore.nl.

Cité x Nijmegen

Ben je ook een trotse Nijmegenaar en wil je dat aan iedereen laten zien? Koop dan nu een CITÉ X NIJMEGEN-shirt!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein