fbpx

Cité x Linda Pol

Nu onze Cité x Koepelkerk-hoodies officieel verkrijgbaar zijn bij 100% Football Arnhem, is het tijd om het spotlicht te laten schijnen op een nieuwe Arnhemmer. Ditmaal aan bod: freelance tekstschrijver Linda Pol. In deze blog vertelt ze over haar favoriete Arnhemse horecagelegenheden en hoe ze haar liefde voor goed eten en drinken combineert met haar werk.

Linda:

“Al vier jaar ben ik de trotse eigenaresse van mijn appartementje in de Zeven Straatjes van Arnhem. Het is een heerlijke plek, midden in de stad, dichtbij winkels en horecagelegenheden. ‘s Zomers zit ik graag met een drankje op het terras van Babo of Stan&Co, of op mijn eigen balkon met uitzicht op de Eusebiuskerk. Op regenachtige dagen ga ik het liefst een lekkere kop koffie of verse thee drinken bij Caspar, Anne&Max of Eetwinkel Stroom. Bij die laatste twee heb ik gewerkt, dus dat zijn speciale plekjes voor mij.

Inmiddels werk ik niet meer in de horeca, maar als freelance tekstschrijver en journalist. Ik hou nou eenmaal van goed eten en drinken, dus ook tijdens het schrijven kies ik zorgvuldig de geschiktste horecaplekken om te werken uit. Een goede menukaart is belangrijk bij die keuze. Bonnie en Momento zijn op dit moment favoriet.

Maar Arnhem heeft natuurlijk veel meer te bieden dan horeca. Zo is er het mooie Sonsbeekpark, dierentuin Burgers Zoo en de gezellige wijk Klarendal met de molen en kleinere, minder bekende winkeltjes. Met Koningsdag ben ik eigenlijk altijd in Arnhem te vinden. De stad is dan omgetoverd naar een groot feestterrein, waar op allerlei plekken feest wordt gevierd. Meestal kun je me vinden op Jansplein of in Musispark. Daarnaast bezoek ik in de zomer verschillende festivals in de stad, zoals Free Your Mind aan de Rijnkade, Hoogte 80 of Arnhem Proeft (toch weer eten!).

Ik ben nu vier maanden voor mezelf begon als freelance tekstschrijver en dat bevalt tot nu toe goed. Ik combineer het freelancen met mijn parttimejob als redacteur bij RetailTrends (een website en magazine over retail en merken). Ik schrijf het liefst achtergrondverhalen, waarvoor ik mensen interview over een bepaald onderwerp of voor een persoonlijk verhaal. Een selectie van mijn portfolio lees je op mijn website hieronder. Mocht je een bezoekje brengen, veel leesplezier!” 

Bekijk Linda’s website:

www.lindatypt.nl

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein