fbpx

Cité x Joey Pechler

In deze blog staat de Arnhemmer Joey Pechler centraal. Hij is bassist van de garage-postpunkband Paracetamøl. De 26-jarige Arnhemmer leeft voor de muziek en barst van het talent. Hij besloot te stoppen met het conservatorium om zijn eigen pad te bewandelen en vol te gaan voor zijn grote liefde: punk.

Joey:

“Als ik met Paracetamøl een aantal shows heb gespeeld door het land en vervolgens weer in Arnhem aankom, verbaast het me altijd weer hoe prachtig de stad is.

In de omgeving zijn natuur, heuvels en water te vinden. Sommige Arnhemmers zijn harde persoonlijkheden, maar er zijn vooral ook veel lieve mensen in de stad te vinden. Soms moet je je mannetje staan, maar als je puur blijft dan heb je vaak de wind mee.

In Arnhem zijn mijn muzikale klanken gekweekt. De omgeving voelt dan ook als een warm thuis.”

Paracetamøl

Paracetamøl, de vierkoppige garage-postpunkband uit Arnhem bleef niet onopgemerkt bij het publiek. De band werd geselecteerd voor de Popronde 2019 en trad op bij 3VOOR12. Paracetamøl tourt de rest van het jaar met de Popronde door Nederland. Dus pak je kans en ga naar een optreden!

Volg Paracetamøl op social media:

www.facebook.com/PRCTML

www.instagram.com/prctmlmusic

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein