fbpx

Cité x Joey Fennema

In Cité x Rep Yourself komen, in het teken van ons CITÉ X NIJMEGEN-shirt, wekelijks Nijmegenaren aan bod om te vertellen over wat Nijmegen zo speciaal maakt en wat de stad voor hen betekent.

Nijmegen is de stad van de studenten. Elk jaar verliezen honderden, misschien wel duizenden studenten hun hart aan de stad, in de volksmond Nimma genoemd. Dit vanwege de vele nachtelijke uurtjes die zij doorbrengen op de Molenstraat en het daarna uitbrakken op de Radboud Universiteit of op de HAN. Zo ook Joey Fennema.

Joey

Precies vijf jaar geleden kwam ik als hbo-student voor het eerst in Nijmegen. Ik heb daar aan de HAN de opleiding Sport, Gezondheid en Management gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik mijn bedrijf Fenitas opgezet. Fenitas is een lifestylemerk dat gezond leven leuk maakt. Ik verkoop poeders van gevriesdroogd fruit, die een intense kleur geven aan onder andere smoothies, salades en sushi.

In Nijmegen heb ik mijzelf en mijn bedrijf ontwikkeld. De stad zit vol inspirerende plekken en bijzondere mensen. Tijdens mijn minor heb ik bijvoorbeeld heerlijk aan mijn bedrijf kunnen werken in het Honig Complex. Dat is een superinspirerende locatie waar ook veel andere ondernemers gevestigd zijn. Met uitzicht op de Waal een uur brainstormen in het Honig Complex staat garant voor creatieve ideeën en inspiratie.

Ook StartUp Nijmegen, tegenover het station, is een heel bijzondere plek om mede-ondernemers te ontmoeten en deel te nemen aan toffe events. De aanwezigheid van dit soort plekken maakt Nijmegen voor mij tot een perfecte stad voor ondernemers.

Je kunt Joey’s bedrijf Fenitas volgen via de onderstaande kanalen:

Website: www.fenitas.nl

Facebook: www.facebook.com/fenitasnederland

Instagram: www.instagram.com/fenitas.nl

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein