fbpx

Cité x Jaden Raxel

Binnen Cité Clothing staat de liefde en trots voor de steden waarin we zijn opgegroeid en/of ontwikkeling hebben doorgemaakt centraal. Iedere woensdag belichten wij daarom het verhaal van een trotse inwoner van een van onze steden. Hierin vertellen zij wat een specifieke stad voor ze betekent en wat maakt dat zij hier zo’n liefde voor hebben.

Maandag 15 juli hebben wij onze eerste kledinglijn gepresenteerd: CITÉXARNHEM. De aftrap van deze rubriek vandaag is dan ook voor een echte Arnhemmer: het opkomende techno talent Jaden Raxel. Deze 27-jarige melodic techno-producer brengt momenteel tracks uit voor Somatic Records en staat hoog op de beatportlijsten. Zijn techno tracks worden gedraaid door onder andere Tales of Us, Moonwalk en Kevin de Vries.

Jaden:

“Arnhem is de stad waar ik ben geboren en mijn jeugd heb doorgebracht. Als ik aan Arnhem denk, dan denk ik aan mijn middelbareschooltijd op het Lorentz Lyceum, aan de vele avonden met vrienden op de Korenmarkt en aan de wekelijkse voetbalwedstrijden met het vriendenteam bij Arnhemse Boys en tegenwoordig bij ESA.

Arnhem is tevens ook de stad waar ik begon met draaien. Allereerst in Discotheek Manhattan en Club The Level, die nu helaas failliet zijn. Arnhem staat ook bekend om het jaarlijks terugkerende festival Free Your Mind, wat mijn favoriete festival is in deze buurt. Hopelijk kan ik daar zelf ooit een dikke melodic technoset draaien. Ik vind het top dat al mijn vrienden in Arnhem wonen en wil in de toekomst ook in deze stad blijven wonen.”

Wil jij ook graag de liefde voor jouw stad uiten (ongeacht welke dit is) of heb je suggesties voor een nieuwe stad die we kunnen verwerken in een van onze kledinglijnen? Mail dan jouw reactie/suggestie naar info@citeclothing.com

Cité Clothing

Rep your city

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein