fbpx

Cité x Guyon Philips

Het is alweer de laatste blog van ons eerste CITÉ X ARNHEM-shirt. Dit keer is Guyon Philips aan de beurt. Een rasechte Arnhemmer en een voetballer in hart en nieren. Als jeugd voetballend bij Vitesse en via Go Ahead Eagles en buitenlandse avonturen beland bij Alta IF in Noorwegen.

Guyon:

“Arnhem is de stad waar ik geboren en opgegroeid ben en waar ik tot mijn 20e heb gewoond. Als ik aan Arnhem denk, denk ik vooral aan de roots van mijn carriere die ik nu heb. Elke dag als klein jochie met vrienden voetballen in De Laar Oost, op school, op straat, op veldjes in de wijk en bij ESA op het sportpark Rijkerswoerd, om proberen de beste voetballer te worden. En dat werd later op Papendal voetballen voor Vitesse in de jeugd. Voor de club waar ik als Arnhemmer een trotse fan van was, zittend op de tribune in het Gelredome van kleins af aan.”

“Tegenwoordig ben ik via IJsland en Spanje, voetballend in Noorwegen. Om Arnhem niet te erg te hoeven missen heb ik een ingelijste plattegrond van Arnhem aan de muur overal waar ik ga, de stad waar ik van hou en ooit weer naar terugkeer.”

Cité x Arnhem

De eerste maand van Cité x Arnhem is achter de rug. We hebben vier echte Arnhemmers mogen interviewen, met elk zijn of haar eigen verhaal. Deze Arnhemmers zijn trots op waar ze vandaan komen en dragen Arnhem altijd mee in hun hart. Wij van Cité wensen Jaden Raxel, Ester Dobrotvorski, Heleen Janssens en Guyon Philips veel succes in hun carrières. Vergeet nooit waar je vandaan komt en wees er trots op!

Volgende week een sneak peek van onze Cité x Arnhem-lijn, waar de Koepelkerk centraal staat. Stay tuned!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein