fbpx

Cité x Ester Dobrotvorski

Binnen Cité Clothing staat de liefde en trots voor de steden waarin we zijn opgegroeid centraal. Iedere woensdag belichten wij daarom het verhaal van een trotse inwoner van een van onze steden. Hierin vertellen zij wat een specifieke stad voor ze betekent en wat maakt dat zij hier zo’n liefde voor hebben.

Vorige week was het opkomende technotalent Jaden Raxel aan het woord vanwege de launch van onze eerste kledinglijn: CITÉXARNHEM. Ook deze woensdag staat weer een echte Arnhemmer centraal: fitness-influencer Ester Dobrotvorski. Met maar liefst 11.000 volgers is Ester één van de bekendste fitness-influencers die Arnhem rijk is.

Ester:

“Bijna mijn hele leven ben ik met sport bezig. Tot mijn achttiende heb ik fanatiek getennist. Ik was lang lid van Club Molenbeke. Daarna ben ik overgestapt naar krachttraining. Hier haal ik nog steeds plezier uit. Momenteel werk ik bij Vital Gym Arnhem, wat hier een relatief nieuwe gym is. De apparatuur en sfeer zijn er top en ik heb er goede vrienden aan overgehouden. Voor enige afwisseling sport ik zo nu en dan bij Indoor Action. Ik vind het tof om daar eens per week een les Jumping Fitness te doen. Arnhem is uitgegroeid tot een toffe en gezellige stad, waar gelukkig ook mijn familie en veel vrienden wonen. Arnhem voelt voor mij als thuis. Ik ben blij dat ik hier heb mogen opgroeien! Je kan in Arnhem gezelligheid opzoeken, maar ook rust. Ik vind het leuk om een drankje of koffie te doen, vaak bij Stan&Co. Daarnaast houd ik van wandelen in Park Sonsbeek of liggen aan de Rijn als het weer dit toelaat.”

Wil jij ook graag de liefde voor jouw stad uiten (ongeacht welke dit is) of heb je suggesties voor een nieuwe stad die we kunnen verwerken in een van onze kledinglijnen? Mail dan jouw reactie/suggestie naar info@citeclothing.com

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein