fbpx

Cité x Carlo Cramer

Het is tijd voor een nieuwe blog! In deze editie van Rep Yourself is de Arnhemse Carlo Cramer aan het woord. De zelfbenoemde food guy heeft van zijn passie – eten – zijn baan kunnen maken. Hij vertelt onder andere over zijn eigen moestuin en zijn favoriete eettentjes in Arnhem.

Carlo:

Mijn naam is Carlo Cramer, geboren en getogen in Arnhem. Bij vrienden en familie sta ik bekend als een echte food guy, die  anderen graag de lekkere kant van het leven laat proeven. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn grootste passie mijn baan heb kunnen maken. Zo ben ik productmanager bij Banken Champignons. Dit is de grootste paddenstoelenleverancier van Europa, ook wel bekend van het blauwe bakje met champignons dat je bij de Albert Heijn kunt kopen. Als productmanager zorg ik voor productinnovatie en food marketing op wereldniveau.

Een eigen moestuin

Hiernaast sta ik graag in de keuken. Het is voor mij een heerlijke ontspanning om met pannen, messen en borden te smijten. De ingrediënten die ik daarvoor gebruik, komen van eigen bodem. Sinds tweeëneenhalf jaar hebben mijn vriendin, drie vrienden en ik namelijk een moestuin op een stuk grond tussen Rijnstate en Park Sonsbeek. Een moestuin van 300 m2 aan de rand van het centrum, dat is toch uniek? Dit is dan ook echt mijn happy place. Hier verbouwen we groenten, bessen, kruiden en vruchten die we na het oogsten verwerken in bijzondere gerechten en delen op Instagram. Ik denk dat je deze gerechten dus écht Arnhems kunt noemen. 

Support your local

Natuurlijk maken we niet altijd ons eigen eten, want Arnhem heeft veel te bieden qua eetgelegenheden. Zo gaan we eens per week uit eten, bijvoorbeeld bij Renao, Goed Proeven, Cafetaria Dolfijn, Matsuzaka of Cosí. Onder het mom van #supportyourlocal hebben we dit tijdens COVID-19 omgezet naar minimaal één keer per week eten bestellen bij lokale eettentjes. Bestellen doen we graag bij Noodle Works, De Blauwe Hoek en Miyagi & Jones.

Het eten dat we bestellen eten we thuis op, in misschien wel een van de mooiste straten van Arnhem: de Emmastraat. Soms halen we af en eten we het op in Sonsbeek. We zorgen goed voor onze stad, en de stad zorgt goed voor ons!

Tekstredactie: Heleen Janssens, www.schoonschrift.com / info@schoonschrift.com

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein