fbpx

Cité x Art of Unity

In Cité x Rep Yourself komen, in het teken van ons CITÉ X NIJMEGEN-shirt, wekelijks Nijmegenaren aan bod om te vertellen over wat Nijmegen zo speciaal maakt en wat de stad voor hen betekent.

Deze week is het de beurt aan Mike Damen en Marloes Bovenkamp. Samen vormen zij het DJ-duo Art of Unity. Dit jaar draaide het duo onder andere op Qontinent, Fatality en Dreamvillage. Ondanks dat Mike en Marloes nu beide woonachtig zijn in Beuningen, heeft Nijmegen een grote rol gespeeld in hun leven.

Art of Unity:

Voor ons allebei heeft Nijmegen een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling. Marloes heeft bijvoorbeeld een lange tijd gewerkt in een kledingwinkel in het hartje van Nijmegen. Naast werk, waren ook school, sport en vrienden er te vinden. Voor ons betekent Nijmegen ook saamhorigheid. Elk jaar vieren we ons eigen feestje op de Vierdaagsefeesten.

Onze leukste herinneringen aan Nijmegen zijn toch wel de nachten in club Matrixx. De club waar iedereen je vriend was, vooral tijdens de hardere stijlen-nachten. Dat is tevens ook de plek waar onze liefde voor elkaar is gegroeid. We hadden met onze vriendengroep een vaste plek, waar het altijd gezellig was. Stiekem hadden we een droom om daar ooit op te treden, maar dat zal nu helaas niet meer lukken.

Er zijn verschillende plekken in Nijmegen waar we graag komen. In de zomer vinden we het lekker om naar het Waalstrand te gaan. Ook pakken we graag een terrasje in de Molenstraat of op de Grote Markt. Met vrienden halen we regelmatig een hamburger bij Wally’s. Ook struinen we vaak van het Centraal Station naar de Waalkade.

Wil je Art of Unity volgen? Dat kan via social media:

www.facebook.com/artofunityofficial

www.instagram.com/artofunityhardstyle

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein