fbpx

Cité x Zuidoost-Azië

Wij van Cité vinden het belangrijk dat jij de liefde voor je stad uit kan dragen, waar je ook bent. Daarom komen wij elke zaterdag om 19:00 met een wekelijkse blog, genaamd Rep Your City. In deze terugkerende blog hoor je de leukste verhalen van mensen die hun stad meenemen op reis of naar een tof event. Dit keer is het de beurt aan Remco.

De Arnhemse Remco reist met drie vrienden door Azië. Hun eerste bestemming is Singapore. Daarna staat Borneo op de planning, waar ze de mooie natuur gaan bewonderen. Hierna reizen ze door naar Kuala Lumpur, om tot slot in de laatste week de eilanden van Maleisië te bezoeken.

Remco:

“Niets anders dan genieten en dat 3,5 week lang. Natuurlijk mis ik wel mijn familie en de wedstrijden van Vitesse. Die laatste kan ik gelukkig ook live volgen via internet. Na een goede start tegen Ajax en Willem II heb ik een goed gevoel over dit seizoen. Mijn T-shirt van Cité draag ik zowel op reis als tijdens de thuiswedstrijden. Dan draag ik er natuurlijk de patch met kleuren van Vitesse op.”

Cité x Arnhem

Wil je ook je stad representen tijdens je vakantie? Of zou je het tof vinden om Arnhem te representen tijdens een evenement? Dat kan! Bestel nu een Cité x Arnhem-shirt.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein