fbpx

Cité x We Arnhem

Met trots kunnen we zeggen dat we de merchandise hebben gemaakt voor de dansfilm The Final Chapter van We Arnhem. Deze film is een initiatief van Jurriën Schrobben en Alberto Villanueva Rodriguez, talentvolle dansers van Introdans.

Beide dansers dragen Arnhem in hun hart en brengen daarom met een reeks van drie films een ode aan de stad.

We zijn vereerd dat we met ons kledingmerk mogen bijdragen, want de film is tot stand gekomen dankzij niet de minste samenwerkingspartners. We Arnhem heeft namelijk samengewerkt met onder andere componist Tom Trapp, die werkte met Armin van Buuren, met pianist en componist Philipp Rüttgers, die in 2018 in de prijzen viel op het North Sea Jazz Festival met MAISON the FAUX, een fashion brand met modeshows over de hele wereld en niet te vergeten natuurlijk de dansers van Arnhems eigen Introdans.

De eerste twee films richten zich op de opbouw en wederopbouw van Arnhem. WE ARNHEM: The Final Chapter richt zich op de natuur in de stad. De eerste twee films kun je bekijken op www.wearnhem.nl.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein