fbpx

Cité x Nijmegen

Beste Nijmegenaren, vanaf nu kunnen jullie je stad ook representeren met een T-shirt van Cité Clothing. Hét merk dat de kleine steden een stem geeft in de fashion game.

Nijmegen, in de volksmond ookwel Nimma genoemd, is de stad aan de Waal waar De Staat en Kamp Ras hun muzikale oorsprong vinden. Waar je als technoliefhebber terecht kunt bij de feesten van Drift en Subcultuur. Waar je in de zomer een week lang kunt feesten tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Het is de stad waar Hatert, Willemskwartier en Dukenburg, tijdens wedstrijden van NEC, groen-rood kleuren. Waar Gábor Babos en Jeffrey Leiwakabessy jullie kleuren representen.

Het is de studentenstad die vele studenten voor altijd in hun hart sluiten. De stad waar je nachtenlang doorbrengt op de Molenstraat, om vervolgens ‘s morgens vroeg weer in de collegezaal te zitten, of niet…

Wij van Cité zijn dankbaar dat jullie met ons design kunnen uitdragen dat Nijmegen een verdomd mooie stad is, een stad om trots op te zijn. Waar je ook bent. Op het eerste T-shirt staat een minimalistisch design van de Sint Stevenskerk, en op de patch jullie beruchte Keizer Karelplein.

Laat zien dat jij een echte Nijmegenaar bent en pre-order nu het eerste shirt van Cite x Nijmegen!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein