fbpx

Cité x India

Wij van Cité vinden het belangrijk dat jij de liefde voor je stad uit kan dragen, waar je ook bent. Want waarom zou je er niet voor uitkomen dat jij uit een kleinere stad komt? Wat maakt Arnhem of Doetinchem minder dan Amsterdam? Helemaal niks, als je het ons vraagt.

Daarom komen wij elke zaterdag om 19:00 met een wekelijkse blog, genaamd Rep Your City. In deze terugkerende blog hoor je de leukste verhalen van mensen die hun stad meenemen op reis of naar een tof event. Het kan maar goed zijn dat jouw stad hiertussen zit.

In de eerste blog, Cité x India, nemen twee rasechte Arnhemmers, Hallina en Joshua, ons mee door het mooie India. Want net als wij, zijn ook zij trots op hun roots en laten ze dit zien waar ze ook gaan.

Rep your city in India

Rasechte Arnhemmers Joshua en Hallina verruilen deze zomer de mooie Arnhemse wijk Malburgen voor het avontuurlijke India. Joshua, die elke thuiswedstrijd van Vitesse op Zuid zit en gewerkt heeft bij één van de beste nachtclubs die Arnhem ooit gekend heeft, de Manhattan, is op 17 juli samen met Halina het avontuur aangegaan en het vliegtuig ingestapt naar New Dehli.

Joshua:

“Alles wat je hebt gehoord over New Dehli is waar. De drukte, de chaos en de gekheid. Als je dacht dat koningsdag in Arnhem al chaos was, dan is dat er nog niks bij. Vanuit Dehli zijn we naar Agra gereden en bezochten we het hoogtepunt van onze reis: de Taj Mahal. Dit was altijd al een droom van mij, omdat ik ooit in mijn leven alle 7 wereldwonderen gezien wil hebben. De Taj Mahal kan ik nu, net als de Machu Picchu in Peru, afstrepen. Hierna zijn we van plan om verder het land in te reizen. Het is nu al een ervaring om nooit te vergeten!”

Cite x Arnhem

Joshua over Cité X Arnhem: “Als Arnhemmer vind ik het supertof dat ik mijn stad kan representen in het buitenland. Dit was vroeger alleen weggelegd voor mensen uit New York, Parijs of hooguit Amsterdam. Ik vind het daarom een supertof concept. Er is eindelijk een shirt dat ik casual kan dragen, zowel op reis als in Arnhem zelf.”

Bedankt voor het lezen van deze blog Cité x India. Benieuwd naar onze producten? Bekijk hier onze Cite x Arnhem lijn!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein