fbpx

Cité x Griekenland

Wij van Cité vinden het belangrijk dat jij de liefde voor je stad uit kan dragen, waar je ook bent. Daarom komen wij elke zaterdag om 19:00 met een wekelijkse blog, genaamd Rep Your City. In deze terugkerende blog hoor je de leukste verhalen van mensen die hun stad meenemen op reis of naar een tof event. Het kan maar goed zijn dat jouw stad hiertussen zit.

Deze week vertelt Arnhemmer Roy over zijn vakantie op de Ionische Eilanden in Griekenland, waar hij, met het Cité x Arnhem-shirt aan, rondreisde.

Roy:

“Na het bezoeken van Zakynthos werden we veroverd door de schoonheid van de Ionische Zee. Het eiland Kefalonia, onze volgende bestemming, straalde, met zijn prachtige witte stranden, kristalhelder water en zijn overrompelende groene gebergtes, een gevoel van rust uit. Het Ionische eiland bood zoveel moois. Dit was terug te zien in onder andere het ondergrondse meer Melssani, Myrtos beach en de oude hoofdstad Assos. Alle schoonheid kwam bij elkaar in de huidige hoofdstad Argostoli. Argostoli heeft, met zijn Bosset Bridge (Drapano), het wereldrecord in handen van de langste stenen brug over zee.”

“Het volgende Ionische eiland staat al op het lijstje, maar deze ervaring op Kefalonia zullen wij nooit meer vergeten!”

Cité x Arnhem

Wil je ook je stad representen tijdens je vakantie? Of zou je het tof vinden om Arnhem te representen tijdens een evenement? Dat kan! Bestel nu een Cité x Arnhem-shirt.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein