fbpx

Cité x Arnhem

Met trots presenteren wij de eerste stad binnen onze kledinglijn. Dé stad aan de Rijn: Arnhem.

Arnhem, ook wel dé stad van culthelden van FC Hollywood aan de Rijn. Van stampen op Hard Bass en ‘hard gaan’ op 8Bahn tot aan het flaneren op de korenmarkt.

Een ode aan Arnhem

Bekend als stad met een eigenwijs karakter, een stad die weet aan te pakken en waar altijd wel iets gebeurt. Arnhem staat bekend om haar lange nachten op de Korenmarkt, de creatieve tijd op het Modekwartier en de zonnige dagen in stadspark Sonsbeek. Wij kennen maar liefst 159.277 inwoners met een eigen identiteit per wijk. Ongeacht of je uit het Hoogkamp, Presikhaaf, Rijkerswoerd of de Laar Zuid afkomstig bent, iedereen voelt zich verbonden met deze eigenzinnige stad. Die waar wij zo van houden.

Met trots lanceren wij hierbij ons eerste shirt als een ode aan Arnhem. Met achterop het bekende Musis-gebouw en in minimalistische stijl, met volledige trots, de naam van onze stad. Voor de echte fan is het mogelijk om op de schouder een exclusieve patch te dragen met de kleuren van Vitesse.

Draag het met trots

Cité ontwerpt kleding met een minimalistisch design. Een design kenmerkend voor ons merk en voor de stad die een specifieke lijn representeert. De elementen op onze kleding zijn volledig zelf, met de hand, ontworpen. Dit gecombineerd met de contrasterende teksten maakt onze items stijlvol en exclusief. Onze kleding is 100% katoen en van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Cité x Arnhem

Vanaf volgende week verkrijgbaar voor €49,99 op www.citeclothing.com.

Draag met trots de stad waar jij geboren en getogen bent en dan zeggen we met Arnhems bravoure ‘’Wat motte ze dan!’’.

Cité Clothing

Rep your city

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein