fbpx

Cité x Arnhem: Koepelkerk

Trots zijn op je stad, dat staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je dit kunt uitdragen waar je ook bent. Ons Cité X Arnhem-shirt is al gespot bij de Taj Mahal, tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, in Singapore en op de Griekse eilanden. Maar we zijn nog lang niet klaar!

Het Musis Sacrum siert de achterkant van ons eerste T-shirt. Daar voegen wij een nieuw design aan toe: een hoodie met daarop de Koepelkerk. De aankomende weken staan dan ook in het teken van de launch van Cité X Arnhem: Koepelkerk. Houd ons dus in de gaten en zorg ervoor dat je fresh de winter doorkomt!

Kan je niet wachten? Koop dan nu het Cité X Arnhem-shirt!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Free shipping

Word lid van de Cité family en krijg 5% korting op al je toekomstige aankopen.

Design

Cité ontwerpt T-shirts met een minimalistisch design. Het design is kenmerkend voor onze brand en voor de stad die wordt gerepresenteerd. Van elke stad is een kenmerkend bouwwerk gekozen. De T-shirts zijn zwart. De contrasterende witte teksten en ontwerpen zijn stijlvol vormgegeven. De T-shirts zijn 100% katoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Steden

Cité richt zich op de kleinere steden die vaak ondergepresenteerd zijn in de mainstream mode. Vaak worden steden als Amsterdam, New York en Parijs met trots op een T-shirt gezet. Wij vinden dat ook de kleinere steden vertegenwoordigd moeten worden in de mode. Ook daar mag je trots op zijn. Want je eigen stad heeft je gemaakt tot de persoon die je bent.
Cité lookbook 9

Nijmegen

Coming soon

Patches

Wat Cité uniek maakt, zijn de verwisselbare schouderpatches. Deze patches zijn zelf te kiezen. Bekijk hieronder welke patches er zijn.

Less Is More
Universeel
Arnhem
Support Your Local
Nijmegen
Keizer Karelplein